Set 2x Renais + Gin Sul zdarma
Renais Small Batch Gin je odvážný a živý nápoj s výrazným chuťovým profilem, inspirovaný lidmi, produkty a původem z francouzského Burgundska. Za tímto prémiovým ginem stojí výjimečná herečka Emma Watson a její bratr Alex!
Výrobci věnovali maximální péči výběru těch správných ingrediencí pro ochucení tohoto výrazného ginu. Slupky z hroznů se sklízejí po vylisování vína pro výrobu základního destilátu, což pomáhá minimalizovat plýtvání a zároveň přináší výjimečnou tekutinu.
Přírodní ingredience včetně jalovce, rajských zrnek, lipového květu a akátového medu vypěstovaného partnerskými výrobci dotvářejí živý chuťový profil ginu Renais.
Renais je moderní interpretací historického produktu - ginu 21. století s kořeny v minulosti. Vše od výrobního procesu přes láhev až po destilát v ní vzdává hold tomu, co bylo dříve, ale žije dál tady a teď.
Destilovaný z upcyklovaných francouzských hroznů, vytvořený na základě tradice generací inspirované terroirem burgundského Chablis, pěstovaný ve Francii, destilovaný v Anglii!
Tento gin je také certifikován jako uhlíkově neutrální produkt.
Gin Emmy a jejího bratra Alexe je inspirován lidmi, výrobou a historií regionu Chablis, kde jejich otec Chris investuje do vína již více než 30 let. Značka Domaine Watson, která existuje odděleně od Renais, zahrnuje několik malých vinic v Chablis a Irancy. Renais vyrábí svůj gin ze slupek hroznů z vinic Domaine Watson, které byly zachráněny z procesu výroby vína, a poté je posiluje lisovanými hrozny grand cru a výběrem přírodních bylin. Výsledek je důkazem vášně dvou generací rodiny Watsonových pro region a víno Chablis.
V Renais nevyrábějí obyčejný gin pro celebrity. Vytvářejí zde skutečné rodinné dědictví. A vědí, co dělají.
Lahve jsou stáčeny do 40 % alkoholu o objemu 0,7 l. Počet lahví je omezen!








Přichází závan z Portugalska! Přeneste se myslí na divoké pobřeží Vincentina a vychutnejte si osvěžující Gin Tonic na rozpáleném slunci. Botaniky pocházející z Portugalska a destilace ve slavné německé destilérce v Hamburku. To je Gin Sul.
Jalovcový destilát vzniká v malém, ručně dělaném, měděném destilačním zařízení. Všechny alkoholické páry v něm, musí projít přes kovové síto, ve kterém jsou bylinky.
Studená, čirá a měkká voda z Lüneburgského vřesoviště, portugalské citróny o velikosti grapefruitu, jalovce, čerstvý rozmarýn, a olejnatá pryskyřice z bylinky cistus (skalní růže) činí GIN SUL výjimečným. Nádech portugalského atlantického pobřeží se plní do typických lahví z bílého jílu, která gin chrání před světlem a teplem.





