Hakushika Tokusen Junmai Sake pochází z japonské prefektury Hyogo. Její bohatý, suchý chuťový profil se hodí k japonským pokrmům, jako je sushi, sashimi nebo tempura.
Junmai Sake je však také vhodným doplňkem k pečenému hovězímu nebo kuřecímu masu. Hakushika Tokusen Junmai Sake lze podávat ohřáté na 45 °C nebo vychlazené na 5 °C. Podávejte ho teplé, aby vyniklo jeho aroma, nebo vychlazené, aby vynikla jeho chuť.
Univerzální saké, které doplňuje pokrmy s výraznou chutí. Jemná medová příchuť nepřebíjí ostatní chutě a umožňuje objevovat jednotlivé složky saké po doušcích. Díky svému hladkému profilu je saké Hakushika solidním nápojem, který uvede vaše přátele do světa saké a je vhodný i pro nováčky v oblasti saké.
Obsah alkoholu je 14,5 %.
Barva: čirá s mírnými žlutohnědými odlesky
Vůně a chuť: jemná, příjemně suchá, zralé melouny, hrušky, med
Závěr: dlouhotrvající s medovými tóny



