/
Masterclass No.26 - Dublin cafe

Masterclass No.26 - Dublin cafe

1 min.
17. 08. 2022
Masterclass No.26 - Dublin cafe

Ahojte přátelé!

Do Prešova vždy velmi rád zavítám. Nejen proto, že je to velmi milé a útulné místo, ale také rodiště skvělých barmanů. Jedním z takových míst je Dublin Cafe, které naleznete v pěší zóně, avšak musíte trochu zajít do dvora. Jeho atmosféra vás okamžitě okouzlí bujnou zahradou.

Se větem Nápojů jsme v Dublin cafe uspořádali Masterclass pod názvem - Culture of Drinking TIKI. Oblékli jsme havajské košile, pustili polynéskou hudbu a naučili lidi jak namíchat a pít skvělé rumové drinky.

Všichni jsme se shodli, že nejpovedenější drink byl Mai Nut Tai, který pravé vznikl v Dublin Cafe za pomoci mě a Martina Hudáka. Pan Victor Bergeron, mezi lidmi více známý jako Trader Vic a také autor originální receptury, by byl na nás s Martinem jistě hrdý.

A takto vypadá receptura na Mai Nut Tai ve verzi Trader Vic - Dublin Cafe twist:

30 ml Cihuatan Indigo 8 letý
30 ml Foursquare Spiced
15 ml Frangelico
20 ml mandlový sirup
30 ml čerstvá limetková šťáva

Foursquare Spiced 0,7l
724803000851
0.7 l
37.5 %
Dočasně vyprodáno
Dočasně vyprodáno
636 Kč
Cihuatan Indigo 8 letý 0,7l
7410010594162
0.7 l
40 %
Skladem
Skladem
929 Kč
Monin Mandle 1l
3052910056087
1 l
Skladem
Skladem
326 Kč
Doporučujeme vám přečíst si také
Masterclass No.16 - The Cuba Libre Rum & Cigar House Bratislava
30. 11. 2020
Masterclass No.16 - The Cuba Libre Rum & Cigar House Bratislava
Niet asi v celej Bratislave, v metropole barovej scény na Slovensku miesta, kde sa cítim doma viac, ako práve v @thecubalibre na Laurinskej. Samozrejme v obľube mám mnoho barov, ktoré ponúkajú skvelý servis a v mnohých z nich pracujú moji priatelia, no Cuba Libre je pre mňa výnimočné práve tým, že posledných 11 rokov som taktiež súčasťou „kubánskeho“ baru, baru kde som prepadol rumu…
Masterclass No.19 - CAFE BAR SWAY
23. 12. 2020
Masterclass No.19 - CAFE BAR SWAY
@sway_cafebar je nádherný koncept v meste Topoľčany, ktorý vznikol pred necelými deviatimi rokmi. Ako sami majitelia (mimochodom súrodenci) povedali, začiatky existencie boli náročné, ale s tým na úvod rátali a nikdy nemali chuť vzdať sa. Hneď po vstupe je cítiť, že prístup tu prevláda predovšetkým rodinný, či už medzi samotným personálom, ale i správaním sa k hosťom. Úprimne, bolo mi to veľmi…