Zlatý rum s příznačným názvem Angostura 1919. Číslo 1919 je typické právě pro Angostura rum, neboť v roce 1932 vypukl v palírně požár s katastrofickými následky. Celá destilérka lehla popelem. Zachoval se jeden jediný sud s rumem, který byl označen číslem 1919. Když se společnost po požáru postavila "na nohy", cílem mistrů Blender bylo začít vyrábět rum, který by byl autentický s rumem, který pohltily plameny. Označili ho Angostura 1919. Je to dokonalý rum vyráběn propojením 8 rumů, zrajících rozdílné období. Rum pochází z Trinidadu a Tobaga. Vyrábí se z melasy a zraje v amerických dubových sudech, čímž poskytuje výjimečný buket aromat a chuti.
Aroma: prvotní vůně je ostrá, která se postupně rozptýlí a nahradí ji příjemné ovocno - dřevité akcenty.
Chuť: poskytuje velmi jemné zaoblené tóny s nepatrnou hořkostí dubu a ovocných příchuti s nádechem vanilky.
Závěr: kořenitý