Existuje několik různých způsobů výroby ochucených ginů. Jedním ze způsobů je přidání přírodních nebo umělých aromat do klasického ginu. Dalším způsobem je namáčení rostlinných látek v ginu s příchutěmi před destilací. Příchutě lze přidat také po…
Existuje několik různých způsobů výroby ochucených ginů. Jedním ze způsobů je přidání přírodních nebo umělých aromat do klasického ginu. Dalším způsobem je namáčení rostlinných látek v ginu s příchutěmi před destilací. Příchutě lze přidat také po destilaci namáčením ginu do neutrálního lihu, který byl napuštěn rostlinnými a jinými příchutěmi. Každá metoda má své výhody a nevýhody. Například přidání aromat před destilací může vést k intenzivnější chuti, ale může být také obtížnější kontrolovat úroveň intenzity chuti. Přidání aromat po destilaci poskytuje větší flexibilitu při vytváření různých chuťových profilů.
Ochucené giny byly vytvořeny pro odvážné lidi. Svět miluje Gin & Tonic, a i když základním botanickým příchutím není co vytknout, přidání ovocných extraktů dokáže s chuťovým profilem i těch nejlepších ginů udělat zázraky. Navzdory všeobecnému přesvědčení ochucené giny neobsahují cukr a obsahují stejný obsah alkoholu jako jejich čiré protějšky.
Existuje několik různých způsobů výroby ochucených ginů. Jedním ze způsobů je přidání přírodních nebo umělých aromat do klasického ginu. Dalším způsobem je namáčení rostlinných látek v ginu s příchutěmi před destilací. Příchutě lze přidat také po…
Existuje několik různých způsobů výroby ochucených ginů. Jedním ze způsobů je přidání přírodních nebo umělých aromat do klasického ginu. Dalším způsobem je namáčení rostlinných látek v ginu s příchutěmi před destilací. Příchutě lze přidat také po destilaci namáčením ginu do neutrálního lihu, který byl napuštěn rostlinnými a jinými příchutěmi. Každá metoda má své výhody a nevýhody. Například přidání aromat před destilací může vést k intenzivnější chuti, ale může být také obtížnější kontrolovat úroveň intenzity chuti. Přidání aromat po destilaci poskytuje větší flexibilitu při vytváření různých chuťových profilů.
Ochucené giny byly vytvořeny pro odvážné lidi. Svět miluje Gin & Tonic, a i když základním botanickým příchutím není co vytknout, přidání ovocných extraktů dokáže s chuťovým profilem i těch nejlepších ginů udělat zázraky. Navzdory všeobecnému přesvědčení ochucené giny neobsahují cukr a obsahují stejný obsah alkoholu jako jejich čiré protějšky.