Mozart Liqueur Collection I. – Exkluzivní čokoládová edice
Elegantní dřevěná kazeta je navržena tak, aby se do ní vešly tři láhve ikonických Mozart likérů, a spojuje styl a praktičnost do jednoho nezapomenutelného dárku.
Je to nejen praktický způsob, jak tyto likéry uchovávat a prezentovat, ale také dokonalý doplněk, který z každého dárku udělá nezapomenutelný zážitek.
Přírodní design a nadčasový vzhled činí z kazety nejen praktický obal, ale také vkusný dekorativní prvek. Ideální pro ty, kteří ocení kvalitu a eleganci.
Tento likér je vyroben z kakaa, které je směsí forastero a trinitario ze západní Afriky. Obsahuje čerstvou smetanu, belgickou tmavou čokoládu, pravou Bourbon vanilku z Madagaskaru, granulovaný cukr a střední díl destilátu z cukrové řepy.
Tento lahodný krémový likér, dodá dotek sladkosti a učiní váš den nezapomenutelným. Mozart Chocolate Cream získal velké množství celosvětových ocenění a medailí.
Tip na drink Chocolate Espresso Martini:
4 cl čokoládového likéru Mozart Cream Chocolate smícháme s 3,5 cl studeného espressa a 2,5 cl vodky.



Vychutnejte si oblíbený krémový likér Mozart Chocolate Dark. Když se spojí tmavá čokoláda, vanilka a karamel, vzniká sofistikovaný nápoj s intenzivní chutí. Zaručeně potěší každého gurmána. Mozart Dark Chocolate je veganský likér.
Použité kakao je směsí forastero a trinitario fazolí ze západní Afriky. Čokoládový likér belgickou tmavou čokoládu, pravou Bourbon vanilku z Madagaskaru, karamel a střední díl destilátu z cukrové řepy. Tento krémový likér dodá dotek sladkosti a udělá váš den nezapomenutelným.
Tip na drink Mulled Hot Chocolate:
5 cl tmavého čokoládového likéru Mozart Dark Chocolate smícháme s 10 cl červeného vína, 2 cl Amaretta a jednou čajovou lžičkou cukru.



Velmi chutný krémový likér Mozart Chocolate White. Aromatická vanilka, karamel, smetana a ovocné tóny bílé čokolády dohromady tvoří lahodně sametový nápoj s příjemným nádechem.
Doporučujeme vychutnávat sám, nebo v různých dezertních koktejlech, dezertech a nápojích.
Tip na drink Chocolate Cheeze Rainbow Star:
5 cl Mozart White Chocolate smícháme s 20 cl mléka, přidáme tři lžičky jahodového krému a jednu lžičku jemného sýru (Mascarpone).


