Set Baron Hildprandt Hruška
Baron Hildprandt je český destilát vyroben z prvotřídního ovoce - hrušek, pocházejícího z jižních Čech. Vyznačuje se harmonickou, jemně nasládlou ovocnou chutí. Destilát zraje po dobu 1 roku v smaltovaných tancích. Dříve se 4x destiluje, aby se zachovala pravá ovocná chuť. Tento výjimečný destilát z hrušek se vyrábí v historické palírně Blatné pod dohledem mistra destilérie Václava Šitner.
Poctivá hrušková pálenka z krásné zámecké palírny, v netradiční krásné bílé láhvi. Ideální nápoj také jako dárek.
Prvotřídní pálenka pocházející z jižních Čech, vyrobená jen z těch nejkvalitnějších zralých hrušek. Vzniká kombinací zralého destilátu, lihu, vody a macerátu ze sušených hrušek a to vše pod dohledem mistra destiléra Václava Šitnera v zámecké destilérce v obci Blatná, Česko. Ruční domácí malovýroba je zárukou výjimečnosti.
Máte rádi hruškovici, ale je pro vás destilát až příliš silný? Baron Hildprandt Ze zralých hrušek je pro vás ideální volbou. Tento nápoj na bázi ovocného destilátu je díky přidanému domácímu macerátu z hrušek příjemně jemný a nasládlý. A ta omamná vůně čerstvých hrušek... Výsledná směs ještě dozrává 2 až 3 měsíce v dřevěných sudech, ve kterých dříve odpočívaly ovocné destiláty Baron Hildprandt. Skutečné mistrovské umění.
Tyto ovocné spirity si získaly opravdu velkou oblibu. O tom svědčí i mnohá ocenění a vyhrané medaile.
Tato zámecká hruškovice Baron Hildprandt 50 % pochází z rodinné palírny Františka Hildprandta v Blatné a byla vyroběna z pečlivě vybíraného ovoce z jižního Česka. Pro dosažení ultra čisté a jemné chuti s poctivým 50% obsahem alkoholu byla Hruškovice Baron Hildprandt nejdříve třikrát destilovaná a následně rok odpočívala v smaltovaných tancích pro umocnění pravé ovocné chuti hrušek.
Tato kvalitní česká hruškovice nesoucí i rodinné heslo: "Přes překážky ke slávě." odráží trnitou cestu rodiny Hildprandtu, která byla po propuknutí 2. světové války ze své rodné země a zámku v Blatné násilně vystěhována. Po období stráveném v Etiopii a v Německu se do zámku a k rodinné palírně opět vrátila až v 90. letech, a dnes opět vyrábí tradiční české destiláty hodné aristokraticého titulu a jména své rodiny.