Velvet Falernum
Sladký bajanský likér, který je nezbytný při výrobě karibských koktejlů. Velvet Falernum se vyrábí z cukrové třtiny, limetky, mandlí a pepře na pečení. Poprvé byl vytvořen Johnem D Taylorem z Bridgetownu v roce 1890. Doporučujeme podávat čistý s ledem nebo v koktejlu.
Tento likér je nutnou ingrediencí pro mnohé klasické karibské koktejly, jako jsou Rum Swizzle, Corn 'n' Oil nebo klasický Mai Tai. Jeho univerzálnost a výrazná chuťová stopa z něj dělají ideálního společníka pro tvorbu exotických drinků. Podávejte v koktejlech, které potřebují jemný sladce-kořeněný nádech. Může se také použít jako sladidlo nebo aroma do dezertů, čímž dodáte svým kulinářským výtvorům nádech karibské exotiky.
Velvet Falernum je víc než jen likér – je to klíč k autentickému karibskému zážitku, který vás přenese na slunečné pláže Barbadosu s každým douškem.