Set 135° East Hyogo Dry Gin + GinRaw Gastronomic Gin + Portofino Dry Gin
135° East Hyogo Dry Gin je gin vymykající se hranicím obyčejných věcí a přinášející jedinečný chuťový zážitek ve stylu Hyogo. Kromě tradičních 50-ti botaník používaných k výrobě suchého britského ginu obsahuje 135° East i směs dalších 5 japonských botaník, které pečlivě vybíral lihovarnický expert Kimio Yonezawa.
Tento gin byl pojmenován podle 135 stupně východní délky, který prochází přímo přes město Akashi, kde se tento gin vyrábí. Město slouží jako referenční bod pro určování standardního japonského časového pásma již od roku 1888.
Přeneste se v mysli na voňavé pobřeží italské Ligurie do rybářské vesnice Portofino. Malebná vesnice s pestrobarevnými domky a tyrkysovým mořem byla inspirací pro vytvoření oceněními ověřeného italského ginu Portofino Dry Gin.
Unikátní mikroklima tamního pobřeží umožňuje růst bohaté středozemní vegetaci po celý rok. Portofino Dry Gin tak obsahuje až 21 botanik, každé důsledně vybrané pro své přirozené aromatické vlastnosti. Najdete mezi nimi místní jalovce, citróny, levanduli, rozmarýn, majoránku, šalvěj, kosatec a růže pěstované v botanické rezervaci na kopcích Portofina. Ty se tajemně mísí s lokálními ručně sbíranými ingrediencemi a společně tvoří tajnou recepturu tohoto ginu. Po ochutnání vás už svěží úvodní tóny citrónů a jalovců provedou kopci v Portofinu. Vůně divoce rostoucího rozmarýnu a levandule vás vtáhnou do atmosféry Středozemního moře a chuť majoránky a šalvěje připomene chutě kuchyně italské Ligurie.
Portofino Gin se vyrábí ve 2 hodiny vzdálené starodávné italské destilérce. Při každé výrobní dávce se kombinují tradiční a inovativní metody destilace - od staré italské destilace metodou copper pot still, která se používá i při výrobě místního likéru a grappy až po mistrně zvládnutou moderní technologii za použití vakua, která uchovává aroma i těch nejdelších.
Vyroben a lahvován v Itálii z ingrediencí přírodního původu.
Bez přidávání cukru, konzervantů a dodatečných aromat.
GinRaw je gastronomický gin pocházející z uměním žijící Barcelony. Za vytvořením stojí dvojice podnikatelů a čtyři naslovovzatí mistři: šéfkuchař, sommeliér, mixolog a parfumer, kteří do ginu zapracovali výraznou dávku vlastního perfekcionismu. Jejich gin vás překvapí plným tělem a vynikající chutí, stejně jako kvalitou a výbuchem vůní.
Destilace probíhá při nízké teplotě, aby se zachovala chuť a vůně použitých botaník, mezi něž patří i listy citroníku, citron, limetka, kardamom, koriandr a vavřín. Je to neobvyklý a jedinečný gastronomický gin, který vás chytí za srdce.
GinRaw se vyrábí pouze v malých množstvích se 42,3 % obsahem alkoholu. Doporučujeme podávat jemně vychlazený v kombinaci s kostkami ledu, tonikem a plátkem limetky. Nachází se ve velmi krásné minimalistické láhvi se žlutými doplňky, která zaručeně vylepší vaši sbírku nebo vitrínku v baru.
Láhev se nachází v minimalistické žluto-černé dárkové tubě.