Set 4x Primitivo
Piccini Frapasso Primitivo di Manduria (ročník 2019) je italské červené víno vyrobené 100% z hroznů odrůdy Primitivo di Manduria, vinařská oblast Puglia, Itálie. Jen málo druhů červených hroznů na světě oplývá historií tak zahalenou tajemném a mystikou jako je tomu u hrozna Primitivo, které je opředené nejednou legendou. Pro vinifikaci se vybírají jen ty nejlepší třásne a téměř hotové víno dozrává ještě 6 měsíců v dubových sudech.
Vůně a chuť: výrazně třešňová zabalená v čokoládě a hvozdíkovému, vanilka, kakao a živelné ovocné tóny
Závěr: rozliehavý s tóny lékořice a fíků
Toto víno se výborně hodí k opékánému masu, zvěřinovým steakům a k masovým omáčkám.
Podávejte při teplotě 18-20 ° C.
Di Camillo Khora Primitivo Di Manduria je italské tiché červené víno s hroznů odrůdy 100% Primitivo, vinařská oblast Primitivo di Manduria D.O.P., Itálie. Vyrábí se s pomocí tradiční vinifikační metody. Na pohled zaujme krásnou rubínově červenou barvou, ve které se mihotjí granátové odlesky. Strukturovaná chuť připomíná kakao a tabák, zatímco vůně k vám přiveje ovocné tóny zralého tmavého ovoce v podobě třešní, švestek a ostružin.
Barva: rubínově červená s granátovými odlesky
Vůně: ovocná, třešně, švestky a ostružiny
Chuť: strukturovaná s tóny kakaa a tabáku
Di Camillo Atria Primitivo Puglia je tiché italské polosladké červené víno vyrobené tradiční vinifikací ze 100 % hroznů odrůdy Primitivo, vinařská oblast Apulie I.G.P., Itálie. Už na první pohled vás okouzlí krásnou třešňovou barvou, kterou doprovází strukturovaná, robustní a opojná chuť s buketem třešní a jemných květů.
Zbytkový cukr: 16,50 g/L
Barva: třešňová
Vůně: intenzivní s náznakem třešní a jemných květin
Chuť: strukturovaná, robustní a sytá
Piccini Origenes Italicae Primitivo de Puglia je italské červené víno vyrobené z červené odrůdy 100 % Primitivo, vinařská oblast Puglia IGT, Itálie.
Hrozny Primitivo rostou napříč nádherným jihoitalským regionem Apulie a bylo pojmenováno po své charakteristické vlastnosti - brzkém dozrávání. Po fermentaci se na konci výroby víno nechává zrát 3 měsíce ve velkým cementových nádržích.
Vůně a chuť: výrazně třešňová zabalená v čokoládě a hvozdíkovému, vanilka, kakao
Závěr: rozléhavý s tóny lékořice a fíků
Ideální víno v kombinaci s opečeným masem, zvěřinou a masovými omáčkami. Podávejte v širokých sklenicích o teplotě 18-20 °C.