Set Bacoo 4 letý + 7 letý + 11 letý
Rum Bacoo odpočívá 11 let v teplém podnebí Dominikánské republiky. Koloniální destilace z čerstvé melasy, poté zrání v ex-bourbon sudech. Název pochází z karibské legendy o Bacoo, která je podobná džinovi v láhvi. I když v tomto rumu najdete jen dobrý rum.
Značka Bacoo vyrábí rumy v Dominikánské republice, kde kvalita, konzistence a charakter zaručují dobře vyrobený rum. Většina velkých rumových značek dováží k výrobě třtinovou šťávu a melasu z jiných částí světa, ale Bacoo se pěstuje a vyrábí na krásném ostrově v Dominikánské republice, kde probíhají všechny části výroby - od pěstování cukrové třtiny přes sklizeň a zpracování až po destilaci, zrání a stáčení do lahví.
Díky procesu zrání poskytují jejich rumy výjimečnou konzistenci a kvalitu. Lahve jsou plněny na 40 % alkoholu o objemu 0,7 l.
Tento 7-letý rum Bacoo pochází z Dominikánské republiky. Zraje v ex-bourbon dubových sudech. Je bohatý a tropický, ideální do tmavých rumových koktejlů nebo ho smíchejte se zázvorovým pivem.
Na nose je tento rum příjemně zakulacený do sladkých tónů. Zaujme křišťálově vyhlížející láhev a pěkná mahagonově tmavá barva rumu. Při přivonění se alkohol neprodere do nepříjemné síly, spíše naopak. Počáteční chuť je na jazyku velmi jemná a příjemně klouže po hrdle. Postupně, jak se zklidňuje, se otevírá jeho již o něco větší síla, ve které se začíná objevovat lehká dřevitost a střední a suchá ostrost.
Lahve jsou plněny na 40 % alkoholu o objemu 0,7 l.
Tento lahodný rum Bacoo 4 letý pochází až z Dominikánské republiky. Destiluje se z čerstvé třtinové šťávy a zraje 4 roky v sudech po bourbonu. Název pochází z názvu Bacoo, což je zlomyslný mytologický duch, který se údajně nachází v prázdných korkových lahvích od rumu plovoucích v Karibském moři. Jednu takovou můžete spatřit na etiketě!
Značka Bacoo vyrábí rumy v Dominikánské republice, kde kvalita, konzistence a charakter zaručují dobře vyrobený rum. Většina velkých rumových značek dováží k výrobě třtinovou šťávu a melasu z jiných částí světa, ale Bacoo se pěstuje a vyrábí na krásném ostrově v Dominikánské republice, kde probíhají všechny části výroby - od pěstování cukrové třtiny přes sklizeň a zpracování až po destilaci, zrání a stáčení do lahví.
Díky procesu zrání poskytují jejich rumy výjimečnou konzistenci a kvalitu. Lahve jsou plněny na 40 % alkoholu o objemu 0,7 l.