Set Slovensko
Destilát Bošácká Slivovica se vyrábí podle starých osvědčených receptur. Pečlivě vybrané, zralé ovoce se přirozeně fermentuje a po dokonalém vykvašení se destiluje tradiční metodou. Z nejlepších vybraných odrůd švestek se získává typická jemná, vyvážená a lahodná chuť pravého švestkového destilátu bez jakýchkoli přísad.
Slivovice v sobě spojuje starobylou a velkomoravskou tradici pěstování kvalitního ovoce s benediktinskou tradicí výroby alkoholu, které se spojily ve více než 500 let staré lidové tradici výroby ušlechtilého nápoje. Stala se značkou kvality a symbolem nejen údolí Bílých Karpat, ale celého Trenčínského kraje.
Destilát je k dostání v lahvi o objemu 0,7 l.
Barva: křišťálová
Vůně: švestky, koření
Chuť: ostrá, hřejivá, dlouhá, švestky
Vyobrazené balení vzniklo na základě požadavku gastronomie.
Popsat chuť a vůni Tatratea Original by znamenalo okrádat Vás o zážitek. Prozradíme alespoň tolik, že jde o první originální slovenský nápoj na čajovém základě, vyráběný s 52 % obsahu alkoholu.
Je tvořen vyváženým poměrem velmi jemného lihu, přírodních extraktů z bylin a černého čaje, ovocných destilátů a šťáv, cukru a tatranské vody.
Nápoj plný energie a chuti Tater si vychutnávejte čistý nebo s kostkou ledu.
Pereg z černého rybízu je víno vyrobené výhradně z černých kultivarů rybízu, plné antioxidantů, mikroelementů a vitamínů z tohoto černého bobulového ovoce. S intenzivní rybízový-podmanivou vůní, rubínově-červenou barvou, příjemnými kyselinkami, které jsou dovážené zbytkovým cukrem, vytváří harmonii smyslných chutí s pozitivním vlivem na zdraví.
Je vyrobeno moderní technologií, během níž se toto vzácné ovoce fermentuje v rototankoch při přísném sledování kvasné teploty. Ušlechtilé kvasinky, enzymatické pochody, fermentační činnost a neustále promíchávání pod pravidelným dohledem mělo pozitivní vliv na kvalitu tohoto výsledného produktu.
Koniferum Borovička je lehká svěží jalovcová s mimořádně oblíbenou recepturou. Vyrobená je z borovičkového destilátu prokvašených jalovce s přidáním kvalitního jemného lihu a chutné měkké vody ze svahů Považského Inovce.
Trenčianske likérky dlouhá léta pilovali a ladily receptury na získání jalovcového destilátu. Správně vyvážený poměr pravého jalovcového destilátu a vybraného jemného lihu jsou zárukou jedinečné chuti a aroma.
Tajemství Koniferum borovičky, lidově zvané "Koniferka" je skryté v přísném dodržení receptury z poctivých surovin s "lehkým" obsahem alkoholu. Výsledek je jemná delikátní borovička, kterou můžete nabídnout na každém konci světa.