Tato limitovaná edice od společnosti Don Papa se destiluje na ostrově Negros na Filipínách. Výjimečné podnebí a sopečná půda, způsobují bohatost cukrové třtiny. Ta roste na nejvyí nahoře Kanlaon. Po sklizni se třtina rozdrtí v jednom z místních mlýnů a melasa, známá jako černé zlato, se před uložením do dubových sudů destiluje v sloupcových kotlích. Tato small batch edice se nejprve nechá zrát v ex-bourbon sudech po dobu 4 až 12 let a pak se přenáší na tři roky do dvou typů španělských sudů. Oloroso sherry sudů a Andalusian vino de naranja sudů (pomerančové vinné sudy). Tyto sudy se taktéž používají na výro místní jedinečné speciality, sevillského pomerančového likéru. Plní se do lahví než 40% aby se dosáhlo optimální chuť.
Vůně: tóny sladké pomerančové marmelády, slaný karamel, stopy dubového dřeva. Chuť: výbuch marmelády a pomerančové kůry, sušené ovoce a náznak kouřivosti. Závěr: dlouhý, hladký a jemný.




