Prémiový venezuelský tmavý Blended rum Caroupano Reserva Exclusiva 12 se vyrábí ze směsi rumů, které zraly až do 12 let. Následně se naplní do soudů z bílého amerického dubu a zraje ještě několik týdnů. Láhev se se 40 % obsahem alkoholu. Má výborně chuťové tóny švestky, skořice, hřebíčku, dřeva a medu, kterým určitě neodoláte.
Díky své neodolatelné chuti získal několik světových ocenění a medailí. Láhev má matnou černomodrou texturu. Pro vylepšení chuti a vůně jej doporučujeme servírovat v nízké sklenici se dvěma kostkami ledu, plátkem citrónu a tonikem.
Namíchejte si doma skvělý drink Dark 'n' Stormy:
■ 6cl Caroupano Reserva Exclusiva 12
■ 2cl limetková šťáva
■ Angostura Bitter
■ Thomas Henry Ginger Beer
Pohár si naplníme kostkami ledu, přidáme zázvorové pivo, dva plátky limetky, čerstvou limetkovou šťávu, Angostura Bitter a na závěr dolijeme Caroupano Reserva Exclusiva 12. Celý postup najdete ve videu.
Venezuelský ultraprémiový tmavý Blended rum Caroupano Reserva Limitada 18 se vyrábí ze směsi rumů, které zraly až do 18 let. Směs se naplní do sudů z bílého amerického dubu kde zraje několik týdnů. Láhev se se 40 % obsahem alkoholu. Láhev má matnou bílou texturu a nachází se ve velmi pěkném dárkovém obalu s modrostříbrným designem.
Ochutnejte pravý venezuelský rum, který vzniká pod rukama ženské renomované master blenderky Carmen López de Bastidas. Carmen se míchání rumů již více než 30 let!
Pro vylepšení chuti a vůně jej doporučujeme servírovat čistý bez ledu.
Carúpano Reserva Privada 21 je venezuelský tmavý ultraprémiový Blended rum. Vyrábí se ze směsi rumů, které zraly až do 21 let. Následně se naplní do soudů z bílého amerického dubu a zraje několik měsíců. Láhev se se 40% obsahem alkoholu. Láhev se nachází ve velmi pěkném dárkovém obalu se žlutočerným designem.
Destilería Carúpano se nachází v jedinečném mikroklimatu údolí Macarapana-Carúpano, kde vysoká vlhkost a teploty urychlují a zintenzivňují proces zrání. Rum má tmavě-jantarovou barvu, bohaté aroma ovoce a kokosu, a komplexní chuť s dlouhotrvajícím dozvukem. Za celým procesem stojí naslovovatá odbornice Carmen López de Bastidas. O čemž svědčí i množství vyhraných ocenění.
Pro vylepšení chuti jej doporučujeme servírovat s ledem a plátkem pomeranče v nízké sklenici.