Set Prosecco Mix Rose
Le Contesse Prosecco DOC Rosé Spumante Brut je italské růžové prosecco, které se vyrábí z hroznů odrůd Glera a Pinot Nero, vinařská oblast Veneto a Friuli Venezia Giulia, Itálie (nadmořská výška 40 m n.m.).
Ve své podstatě je to krásně uhlazené a elegantní perlivé víno s podmanivým charakterem. Ideální pro každou příležitost.
Perlení: jemné a trvanlivé
Podávejte vychlazené na teplotu 8 °C.
Toto růžové prosecco je výborné jako přípitek. Dobře se vychutnává spolu s krémovými chuťovkami a očky, mořskými plody, světlými druhy masa, dezerty s červeným ovocem nebo jen tak jednoduše - s jahodama.

Piccini Prosecco Rose DOC Extra Dry je italské růžové perlivé víno vyrobené z 90 % podílu hroznů odrůdy Glera a 10 % hroznů Pinot Nero, vinařská oblast Veneto, Itálie. Představte si pod ním hravé a smyslné prémiové rosé s lehkým buketem plným sladkého červeného ovoce a podpořeným trvanlivým perlením. Je to prestižní a limitovaná edice Pprosecca odrážející individuální a velmi unikátní počasí roku 2019.
Barva: světle růžová s jemným perlením
Vůně: zralé červené bobulovité ovoce a bílé květy
Chuť: extrémně svěží a sametová
Toto skvělé prosecco se výborně hodí, abyste si ho vychutnali jen tak. Ideální je však i jako aperitiv, k mastným rybám jako losos, nebo k sushi. Lahodné is dezerty s červeným ovocem.
Podávejte vychlazené na teplotu 6-8 ° C.
Ochutnejte lahodné růžové extra suché italské prosecco Giusti Prosecco Rosé DOC Millesimato Extra Dry "Rosalia".
Jedná se o růžové šumivé víno vyrobené ze dvou nádherných odrůd, 90 % Glera a 10 % Pinot Nero (Rulandské modré). Hrozny odrůdy Glera pocházejí z vinařství "Rosalia" v Nervesa della Battaglia a hrozny odrůdy Pinot Nerro z vinařství "Case Bianche" ve Volpago del Montello.
Pod vinicemi Pinot Nero se nachází lužní půda s dobrou strukturou hrubého štěrku a písku, kterou zde před miliony let uložila řeka Piave. Vinice Glera jsou obdělávány systémem Sylvoz s proměnlivou hustotou.
Doporučujeme podávat vychlazené na 6-8 °C.





