Set vín Merlot
Nakúp aspoň za 100 € a získaš mix 3x Mate Mate 0,33L ZADARMO!
Le Contesse Merlot IGT Marca Trevigiana je tiché, ale intenzivně italské suché červené víno, které se ideálně hodí k společným rodinným obědům a večeřím. Vyrábí se z hroznů odrůdy Merlot, vinařská oblast Treviso, Itálie (nadmořská výška 40 m n.m.).
Barva: rubínově červená
Vůně: ovoce, květiny, vínová s jemnými tóny lesního ovoce, příjemně kořeněná
Buket: příjemný, harmonický a vyváženým obsahem taninů
Podávejte při teplotě 18 °C.
Toto červené víno je velmi živelné a výborně se hodí k masu a sýrem. Obzvláště k dušenému a pečenému masu a zralým druhem sýra.
Di Camillo Simbiosi Merlot Biologico je italské červené bio víno. Vyrobeno z hroznů odrůdy 100 % Merlot vypěstovaného oblasti Terre di Chieti Merlot I.G.P., Abruzzo, Itálie. Po mechanické i ručním sklizni se tato oblíbená odrůda hroznů v procesu vinifikace zpracovává tradičním způsobem za přísného dodržování pravidel pro výrobu bio vín. Víno je příjemným chuťovým zážitkem, který se otevírá v podobě krásné rubínově červené barvy, třešňovou vůní a pokračuje strukturovanou robustní chutí s plným tělem.
Barva: rubínově červená s fialovým odleskem
Vůně: intenzivní, příjemná a vyvážená s tóny červených a černých třešní
Chuť: strukturovaná, robustní, plné tělo
Dopřejte si kvalitní italské červené víno Giusti Merlot IGT Veneto! Odrůda Merlot, vinařská oblast Veneto, Itálie.
Víno se vyrábí červenou vinifikací. Hrozny z různých vinic se nejprve vinifikují odděleně v partiích, na konci procesu kvašení se víno smíchá a pošle se ke zrání do nerezových tanků.
Výborně se hodí k prvním chodům, masu a středně vyzrálým sýrům. Podávejte při teplotě 17-19 °C. Skladujte na chladném místě mimo dosah světla a zdrojů tepla.
Balan Merlot je červené suché italské víno. Pochází z vinic v oblastech Lison Pramaggiore a Grave del Friuli s různým geologickým složením a dvěma typy půdy: jílovitou a vápenitou. Ročník 2022. Odrůda hroznů je ze 100 % Merlot.
Hrozny se šetrně lisují a po maceraci se přibližně 10 % vína nechává zrát v malých dubových sudech. Druhá část mezitím odpočívá v ocelových tancích. Po několika měsících se obě části spojí a před lahvováním se nechají 30 dní společně zrát. Další zušlechťování probíhá v lahvích.
Doporučujeme podávat k uzeninám, dušeným masům, pečeným bílým i červeným masům a také ke zvěřině.
Barva: intenzivní rubínově červená s fialovými odlesky.
Vůně a chuť: drobné červené a černé ovoce, elegantní, silné víno, ale zároveň svěží a jemné.